Back to All Events

Underklädesfesten 2017


  • Debaser 4 Hornstulls strand Stockholm, Stockholms län, 117 39 Sweden (map)

*IN ENGLISH BELOW*

Underklädesfesten har blivit legendarisk. Den äger rum endast en gång om året, under Pride-torsdagen och lockar till sig besökare från hela Sverige och Europa. Tillställningen har blivit ett av årets mest omtalade, älskade och efterlängtade happenings där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara trosor och kalsonger. 

Underklädesfestens arrangör Petter Wallenberg berättar:

“Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder= ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!"

Förutom Wallenberg och flera av den svenska queersceenens mest tongivande DJ’s får vi i år internationellt storbesök i dj-båset av Jwl B från de legendariska amerikanska lesbiska rapparna Yo Majesty och Silverhook från Londons hypade gayklubb Beefmince. 

Underklädesfesten äger rum torsdagen 3:e augusti under Pride 2017 och flyttar i år till magiska stranden vid Hornstull och intar hela Debaser Strand med två dansgolv och öppet till 03. 

DJ’s: 
Petter Wallenberg (House of Wallenberg)
Jwl B från Yo Majesty (USA)
Silverhook (Beefmince, London)
SlipMats (Side Track)
Pianotransan & Co (Mums Mums)
Lucky Slut Bonita (Mums Mums)
Anton Palm


Underklädesfesten
Datum: Torsdag 3:e augusti
Tid: 21-03
Lokal: Debaser Strand
Adress: Hornstull Strand 4
Entré: 200 kr inklusive garderob
Ålder: 18


The Underwear Party has become legendary. It takes place only once a year, on the Thursday of Stockholm Pride and attracts visitors from all over Europe. The event has become one of the year's most talked about, loved and awaited happenings where all sorts of sexualities, gender identities, body types and ages shake it up in just panties and briefs. 

The Underwear Party’s organizer Petter Wallenberg says:

"Everyone who comes to The Underwear Party for the first time say they certainly won’t dare to take off something, then it takes two minutes until they throw off their clothes and go nuts. It doesn’t matter what you look like or what type of body you have. There is a joy here that you will not find anywhere else. No clothes = no attitude. Peace and love. It is important in these times. Now we’re once again cavemen dancing half-naked in the cave! "

Besides Wallenberg and a whole array of the most influential DJ's of the Swedish queer scene, this year we are proud to present our international guest dj’s Jwl B of legendary lesbian US rappers Yo Majesty and Silverhook from hot London gay club Beefmince.

The Underwear Party takes place on Thursday August 3’rd and this year we move to the magical beach of Hornstull and take over the entire Debaser Strand with two dance floors and a late license until 3 AM.

DJ’s: 
Petter Wallenberg (House of Wallenberg)
Jwl B of Yo Majesty (USA)
Silverhook (Beefmince, London)
SlipMats (Side Track)
Pianotransan & Co (Mums Mums)
Lucky Slut Bonita (Mums Mums)
Anton Palm


Underklädesfesten
Date: Thursday 3’rd of August
Times: 9 PM -03 AM
Venue: Debaser Strand
Address: Hornstull Strand 4
Door price: 200 kr including coatcheck
Age: 18

Earlier Event: August 2
Hard Rock Cafe Stockholm Pride Week
Later Event: August 3
LIQ PINK PRIDE PARTY