Back to All Events

Pride börjar på Söder


  • Clarion Hotel Stockholm 98 Ringvägen Stockholm, Stockholms län, 118 60 Sweden (map)

CLARION LOVES YOU. AND YOU. AND YOU!

Kom och prida loss med oss på Clarion Hotel Stockholm! 

En vecka som denna kommer bubblet att flöda till Pridepriser. I baren hittar ni Pride Prosecco där en del av pengarna går till Regnbågsfonden! Om du hellre önskar en cocktail så serverar vi veckans specialare här på Clarion Stockholm – Marqueerita.

MÅNDAG 31/7
Clarion inleder Prideveckan i Stockholms största vardagsrum! Vi bjuder in till en jättefest med intim atmosfär – när Mellomartin goes Pride! Som officiell hotellpartner till Stockholm Pride vill vi vara en vägvisare för vad som kommer att ske under veckan. Under måndagskvällen blandar vi därför den nödvändiga information du som besökare behöver veta med bubbelmingel i vår bubbleria, massor med festligheter, uppträdanden, tävlingar och skön Pridestämning med fokus på kärlek, skönt häng och gemensam glädje! Bakom skivspelaren har vi DJ LeoB som vet hur man kickar igång veckan!

Tid: 20-01
Var: Bankettsalen, Clarion Hotel Stockholm

TISDAG 1/8
Hotellhänget & Dgeral DJ intar Terrassen! Hotellhänget är ett gäng brudar som gillar brudar (och alla andra som vill vara deras kompisar). Deras klubb flyttar runt på olika hotell och under självaste Pride tar de över värdskapet för vår Terrass. Kom och häng med oss!

Tid: 17-23
Var: Terrassen, Clarion Hotel Stockholm

ONSDAG 2/8
Flatförfest med DJ Gunn! Bakom skivspelaren mitt i festveckan står en av Sveriges mest bokade, kvinnliga DJs – DJ Gunn Lundemo – speciellt välkänd på den svenska lesbiska musikscenen. Hennes mångsidighet gör att hon skräddarsyr kvällen och med Pride på schemat lämnas inget åt slumpen! Att hon spelar på Söder är såklart inga konstigheter eftersom att det är hennes favoritstadsdel i stan. Varför? Här är folk sig själva! Så kom som du är och njut av att vara du!

Tid: 17-23
Var: Terrassen, Clarion Hotel Stockholm

TORSDAG 3/8
Schlagerpepp med #Mellomartin! Pride är knappast Pride utan att du någon gång under veckan ska få fokusera på och fyllas av schlagertoner. Terrassen pimpas med regnbågen och kvällens värd och DJ är vår egen säljare och Pridefantast Martin Edlund – en passionerad schlagerälskare som spelar allt från Siw Malmkvist till Alcazar.

Tid: 17-23
Var: Terrassen, Clarion Hotel Stockholm

FREDAG 4/8
Chillat Pridehäng. Hela hotellet osar såklart Pride hela veckan, men denna dag har vi inga storslagna aktiviteter på schemat utan vi bjuder in till bubbel på Terrassen. Under kvällen spelar DJ Nataša Marijana (kl. 16-19) och DJ Sabri Debesai (kl. 19-22).

Tid: 15-23
Var: Terrassen, Clarion Hotel Stockholm

LÖRDAG 5/8
Paradpepp! Lördagens Prideparad är minst sagt en av höjdpunkterna på veckan! Clarion Hotel satsar återigen på ett sensationellt ekipage! Utöver dansanta medarbetare och andra paradgäster kommer vårt flak även husera professionella dansare som kör på med Samba som aldrig förr. Efter Paraden svalkar vi oss återigen på Terrassen och laddar upp för en galen kväll i Pride Park. Under kvällen spelar DJ Aissa (från DJ-kollektivet Sugercane) och DJ Salla.

Tid: 15-23
Var: Terrassen, Clarion Hotel Stockholm

BE HERE – BE QUEER!

Later Event: July 31
FIST XIII - Pride!